Romania Continuam

Ilustratie succes reprezentand conferinta pentru tineri Continuam Romania

Forţa creatoare a economiei de piaţă libere, oneste și competitive are la origine bazele solide create pe valorile fundamentale ale civilizaţiei, valori cunoscute de peste 2000 de ani. Inventivitatea, inteligenţa, cunoştinţele, tehnologia şi managementul se adaugă valorilor primordiale şi au un aport substanţial la dezvoltarea ţării. Prin activitatea noastră, dorim să contribuim la o Românie mai puternică bazată pe valorile civilizaţiei occidentale, integrată în spaţiul euro-atlantic.

Euro<26 are placerea sa va invite la un eveniment marca @FNTM!

Conferinta ROMANIA CONTINUAM! Cladim succesul pe baze solide din 27 mai 2014

Oameni de succes te inspiră să-ţi clădeşti reuşita pe baze solide!

Vino să cunoşti poveştile lor de succes, valorile şi principiile pe care şi-au construit afacerile sau cariera, să descoperi idei proaspete şi strategii care funcţionează în afaceri, pentru a-ţi construi povestea ta de succes.

Avem plăcerea de a anunţa Programul conferinţei, organizată de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri pentru membri şi simpatizanţi din toate domeniile de afaceri şi management. Evenimentul se va desfasura la Hotelul Howard Johnson Bucureşti – Platinum Grand Ballroom, pe data de 27 mai 2014, orele 9.00-17.00.

În pregătirea evenimentului FNTM realizează un scurt sondaj despre succes.
Răspunde AICI la sondajul dedicat Succesului!

Rezervă-ţi locul acum! Completează Formularul de Înscriere.

Printre vorbitorii evenimentului se regaseste si domnul Mugurel Stan, Presedintele Asociatiei Euro<26.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI!

Ne vedem marti, pe 27 mai!