Termeni si conditii | Euro26
Social Navigation for Young People

Termeni si conditii

Euro26 este un card destinat tinerilor până în 30 de ani, emis de Asociația Europeană pentru Mobilitate.

Cardul Euro26 face parte din rețeaua europeană EYCA – European Youth Card Association, oferind posesorilor lui toate avantajele rețelei europene și urmează principiul reciprocității.

Acesta oferă posesorilor accesul la o retea de peste 60.000 de comercianți în toată Europa, de unde se pot achiziționa bunuri și servicii cu o reducere dinainte anunțată. Lista este disponibila atât pe site-ul www.euro26.ro, secțiunea Discounts, cât și pe site-ul european www.eyca.org. Posesorii cardului au acces la o multitudine de proiecte și evenimente special create pentru ei de către organizațiile partenere EYCA.

Cardul Euro26 se poate comanda online de orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani. Data la care posesorul cardului împlinește vârsta de 30 de ani este ultima zi în care cardul mai poate fi folosit. Cardul are o valabilitate timp de 1 an.

Îl poți obține completând formularul de aici. Costă doar 20 RON și durează 10 zile lucrătoare ca acesta să fie trimis prin Poșta Română. Ca să îl reînnoiești, trebuie să-l comanzi din nou. 

Odată cu completarea formularului de comandă și acceptarea prezentului regulament, Asociația Europeană pentru Mobilitate, cât și partenerii săi pot folosi datele de contact ale posesorului pentru comunicări ce țin de activitatea Cardului Euro26 și a rețelei EYCA, dar și alte comunicări de marketing. Cardul va conține numele posesorului, data nașterii și data expirării cardului.

Accesarea unei reduceri din rețeaua de beneficii EYCA se face prezentând comerciantului cardul Euro26 valid. În cazul în care comerciantul refuză să acorde reducerea chiar dacă el face parte din rețeaua de beneficii EYCA, acest lucru poate fi anunțat aici.

Prezentul regulament poate fi modificat de către Asociația Europeană pentru Mobilitate fără o notificare prealabilă a posesorilor de card Euro26.