Ghid pentru Euro EHF

Descoperiți toate detaliile celor 24 de echipe participante la evenimentul continental din ianuarie viitoare, inclusiv hispanicii lui Jordi Ribera

Ghid pentru Euro EHF

EHF, prin departamentul său de comunicare, a publicat Ghidul Campionatului European din Austria, Norvegia și Suedia 2020, un document de 216 pagini esențiale pentru a cunoaște toate detaliile evenimentului continental din ianuarie viitoare. Campionatul European al Austriei, Norvegiei și Suediei 2020 debutează în format, cu un total de 24 de echipe participante, de unde și provocarea care reprezintă pentru hispanicii lui Jordi Ribera care vin la eveniment cu scopul de a apăra sceptrul continental cucerit acum doi ani la Zagreb.

Termenii echipelor de extragere

Exact, combinate spaniolă-am găsit un total de 6 pagini (102-107) în Ghidul de Campionat din Europa, în Austria, Norvegia și Suedia 2020 date complete: profilul echipei, istoric, istoric în marile evenimente interioare, detalii de principalele lor jucători, precum și de Jordi Ribera, și principalele repere ale Spaniei din istoria sa. Și în ea descoperim, de exemplu, că Raul Entrerríos este jucătorul spaniol cu cea mai mare prezență într-o fază finală continentală, după ce a jucat în total 51 de jocuri în cele 7 ediții la care a participat.

Termenii echipelor de extragere

Ieri, antrenorul spaniol, Jordi Ribera, a oferit o listă de jucători 19 pentru a începe pregătirea Campionatului European din Austria, Norvegia și Suedia 2020, în care Spania apare în grupa C și debutează pe 9 ianuarie, de la 20: 30 h., în Spektrum din Trondheim împotriva Letoniei.

Datele întâlnirii

Hispanicii lui Jordi Ribera cunosc deja programul celei de-a doua ediții a celei de-a doua ediții a Cupei EHF EURO, la care vor participa după revalidarea titlului de campioni ai Europei împreună cu Croația și selecțiile celor două țări organizatoare ale European 2022, Slovacia și Ungaria.

Spania, campioana primei ediții, va debuta acasă împotriva Ungariei și va găzdui Slovacia între 4 și 7 noiembrie. Apoi, el se va confrunta cu al treilea și al patrulea meci împotriva Croației între 6 și 9 ianuarie – o dată rezervată de obicei Turneului Internațional al Spaniei-sau între 10 și 14 martie-care coincide cu amânarea Preolimpică care va fi jucată de croați-.

Cea de-a doua Cupă Europeană EHF este programată să se încheie între 28 aprilie și 2 Mai, când hispanicii vor întâmpina Ungaria înainte de a se confrunta cu ultimul lor angajament acasă cu Slovacia.